Over ons – Tandheelkundig Centrum Oisterwijk – Oisterwijk

Over ons

Aan de Moergestelseweg 20 vindt u Tandheelkundig Centrum Oisterwijk. Ons team van toegewijde specialisten staat voor u klaar. De praktijk is opgericht in 1999 en we staan bekend als een echte familiepraktijk.

Van kindertandheelkunde tot implantologie

Voor praktisch elke vorm van tandheelkundige zorg kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Oisterwijk. Van reguliere zorg tot kindertandheelkunde en van implantologie tot orthodontie; bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Gezond en mooi gebit

Met name aan preventieve zorg hechten we binnen onze praktijk veel waarde. Samen met onze mondhygiënisten en preventieassistenten zorgen wij er als team voor dat u uw leven lang een gezond en mooi gebit behoudt.

Onderdeel van PDA

Tandheelkundig Centrum Oisterwijk is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.