Transparante aligners – Tandheelkundig Centrum Oisterwijk – Oisterwijk

Transparante aligners

Doorzichtige en uitneembare beugel

Met een doorzichtige beugel (aligners) kunt u op elke leeftijd besluiten om uw tanden recht te laten zetten, zonder dat iemand het ziet.

Is een doorzichtige beugel de juiste keuze voor u? Voor veel mensen is het antwoord ja. Of u nu gewoon een beetje blijer wilt worden van uw glimlach, denkt dat u een bijzonder complex geval hebt of ouder bent van een kind wiens gebit nog in ontwikkeling is; in al deze gevallen kan een doorzichtige beugel uitkomst bieden.

De voordelen van transparante aligners:

  • De aligners die u draagt, zijn vrijwel niet zichtbaar en zorgen ervoor dat uw tanden worden rechtgezet.
  • De doorzichtige beugel is uitneembaar, waardoor goede mondhygiëne makkelijker is; u kunt alles eten en drinken.
  • U kunt de doorzichtige beugel bij alle activiteiten dragen, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Beugelbehandeling met aligners

De doorzichtige beugel behandeling bestaat uit een aantal doorzichtige beugels, de aligners. De aligners zorgen ervoor dat uw tanden langzaam op de gewenste plek schuiven. U haalt de aligner alleen uit uw mond bij het eten, drinken en reinigen van de mond.

Hoe lang draagt u de aligners?

De doorzichtige beugels helpen bij het corrigeren van kleine tot complexe tandafwijkingen. De behandeling duurt gemiddeld 6-18 maanden, dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De meeste mensen voelen na drie maanden een verschil bij het dragen van aligners en de resultaten zijn meestal vrij vlot zichtbaar.

Kosten transparante aligners

De kosten van een behandeling met transparante aligners worden bepaald door uw behandelaar op basis van uw specifieke behoeften, waaronder de duur van de behandeling en het type correctie waarnaar u op zoek bent. Om voorafgaand aan de behandeling een schatting van de kosten te krijgen, kunt u contact opnemen met uw behandelaar via info@thco.nl of bel 013-5215603

Denkt u dat een doorzichtige beugel wat voor u is?

Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake gesprek. Mail naar info@thco.nl of bel 013-5215603 Samen kijkt u naar de mogelijkheden en vervolgens wordt er een behandelplan op maat opgesteld. Uw behandelaar zal ook het stappenplan met u doornemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Nog niet bij ons in behandeling? Schrijf u nu vrijblijvend in. Tijdens uw behandeling kunt u tegelijkertijd bij uw eigen tandarts blijven.