Maak kennis met de doorzichtige beugel en plan een gratis intake gesprek in om samen de mogelijkheden te bespreken – Tandheelkundig Centrum Oisterwijk – Oisterwijk

Terug naar overzicht

Maak kennis met de doorzichtige beugel en plan een gratis intake gesprek in om samen de mogelijkheden te bespreken

Met een transparante aligner kunt u uw tanden recht laten zetten met een doorzichtige en uitneembare beugel. Zo loopt u op volwassen leeftijd niet met een opvallende beugel rond, maar hebt u na gemiddeld 6 tot 18 maanden het gebit waar u al die jaren al van droomde.

Is een doorzichtige beugel de juiste keuze voor u? Voor veel mensen is het antwoord ja. Of u nu gewoon een beetje blijer wilt worden van uw glimlach, denkt dat u een bijzonder complex geval hebt of ouder bent van een kind wiens gebit nog in ontwikkeling is; in al deze gevallen kan een doorzichtige beugel uitkomst bieden.

De voordelen van transparante aligners:

  • De aligners die u draagt, zijn vrijwel niet zichtbaar en zorgen ervoor dat uw tanden worden rechtgezet.
  • De beugel is uitneembaar, waardoor goede mondhygiëne makkelijker is; u kunt alles eten en drinken.
  • U kunt de beugel bij alle activiteiten dragen, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Uw vertrouwde behandelaar

De transparante aligners worden precies op maat gemaakt, zodat deze perfect over uw tanden heen vallen. De behandeling gebeurt door uw vertrouwde behandelaar, vraag hem of haar gerust naar de mogelijkheden. Nog niet bij ons in behandeling? Neem dan contact op via onderstaand vragenformulier voor een gratis intake gesprek of mail naar info@thco.nl of bel naar 013-5215603 om samen de mogelijkheden te bespreken. Tijdens uw behandeling kunt u tegelijkertijd bij uw eigen tandarts blijven.

Meer over transparante aligners leest u op onze behandelpagina.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Publicatiedatum: 08-05-2023